Jullovet

Så här går det till
Vi samlas klockan 10:00 avslutning 12:30 stallet stänger för lunch 13:00.
Ta gärna med en frukt och något att dricka.

Du få en egen ponny att sköta och rida lite teori ingår för att du ska lära dig mera om hästar och ridning. Alla kan delta för vi anpassar din ridningen efter din nivå.

Dagar att välja
27-30 december och 3-5 januari
Pris 1 dag 350 kr därefter 300 kr per dag

Varje ridpass inleds utomhus sedan träning av sits, balans, ridvägar och galopp om du är redo för det.

Din anmälan är bindande när vi bekräftat den. Betalning i förskott till Bg 5264-3236 och ta med kvitto på din betalning eller swichbetalning till 073 9266386, Susanne Ruus.

😀 Rid mera på lov och andra lediga dagar

Du kan beställa kurs, privatlektion eller hyr en  ponny och träna själv

Stallet håller öppet för besök 9:00–13:00

Privat lektion 30 min med ridläraren. Kan du klara dig själv får du skritta fram och av hästen utanför de 30 min.

Hyr en egen ponny och öva själv. Du får inte öva hoppning men rida cavaletti är ok. Rider du utanför våra öppet tid måste du ha en vuxen med dig. Du måste vara elev på skolan och medlem.

Du kan köpa 10:e pass det gäller under ett år och tider efter överenskommelse. För bokning, priser och information mail till fjarasryttarforening@hotmail.com.

Vid sjukdom får du rida igen i mån av plats på ridskolans ordinarie verksamhet. Vi löser det tillsammans.